Persik

Persik

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 1125]

Homar z majonezem

  • 2
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 4

smaczne i robiące wrażenie

Homar z majonezem

Składniki:

Homar z majonezem

 

  • 230 g mięsa homara pokrojonego w grubą kostkę
  • 1/4 szklanki majonezu
  • 2 łyżeczki soku z cytryny
  • 1 łyżeczka łagodnego chrzanu
  • 2 bułki kajzerki
  • 8 plastrów pomidora
  • 2 szklanki startego sera cheddar

Sposób przygotowania:

Homar z majonezem
Wymieszać mięso homara z majonezem, sokiem z cytryny i chrzanem
Przekroić bułki na pół, nałożyć na każdą połówkę jednakową ilość pasty.
Na wierzchu położyć po 2 plasterki pomidora, posypać serem i piec 2 minuty.

Tagi:

mięso sery ser