Sposób przygotowania:
Hrabiowskie roladkiI etap
 
1. Mięso myjemy, osuszamy, kroimy w dwucentymetrowe plastry, rozbijamy i doprawiamy pieprzem oraz solą.
etap II
 
2. Cebule obieramy, drobno kroimy, prużymy na rozgrzanym oleju. Do cebuli dodajemy pokrojone w plasterki pieczarki. Doprawiamy pieprzem oraz sola.
Etap III
 
3. Gotowy farsz nakładamy na każdy kawałek mięsa i zwijamy w roladki. Obtaczamy w mące pszennej, następnie smażymy na rozgrzanym oleju z każdej strony.
ETAP IV
 
4. Na drugiej patelni smażymy obraną, drobno pokrojona cebulę. Do cebuli dodajemy pokrojoną drobno szynkę oraz obrane, pokrojone w plasterki marchewki, obraną z nasion, pokrojoną w paseczki paprykę. Podlewamy bulionem, wlewamy sos sojowy, przecier, ketchup, tabasco i gotujemy. Na koniec sos zagęszczamy mąką rozrobioną w małej ilości wody.
ETAP V
 
5.	Sos z warzywami łączymy z roladkami.
6.	Gotowe.
7.	Smacznego.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
