Sposób przygotowania:
idealna jajecznica na śniadanie
Najpierw parówki kroimy w krążki nie za cienkie i nie za grube. Podsmażamy je na rozgrzanej patelni.
Obieramy cebulę i kroimy w talarki. Dodajemy do parówek. Cebulę solimy aby puściła sok. Dusimy ją do momentu aż będzie miękka.
Jaja trzepiemy widelczykiem w miseczce razem z pieprzem , wlewamy do cebuli i mieszamy aż się jaja zetną i połączą z cebulką i parówkami.
Do tego polecam mięciutki chlebek , lub też bułeczki posmarowane cienką warstwą masła.
Ozdobić możemy w różny sposób. :) To już zależy od wyobraźni ;)
Ja np na około zawsze układam różne warzywa ;)
Smacznego ! :)
Obieramy cebulę i kroimy w talarki. Dodajemy do parówek. Cebulę solimy aby puściła sok. Dusimy ją do momentu aż będzie miękka.
Jaja trzepiemy widelczykiem w miseczce razem z pieprzem , wlewamy do cebuli i mieszamy aż się jaja zetną i połączą z cebulką i parówkami.
Do tego polecam mięciutki chlebek , lub też bułeczki posmarowane cienką warstwą masła.
Ozdobić możemy w różny sposób. :) To już zależy od wyobraźni ;)
Ja np na około zawsze układam różne warzywa ;)
Smacznego ! :)