Sposób przygotowania:
Imprezowe roladkiETAP 1:
 
1. Mięso kroimy w plastry, rozbijamy i doprawiamy pieprzem oraz solą. Na każdym kawałku mięsa układamy po słupku żółtego sera i podłużnym pasku papryki.
ETAP 2:
 
2.	Mięso zwijamy w roladki, obtaczamy w mące i podsmażamy na rozgrzanym oleju.
3.	Roladki przekładamy do naczynia z gotującą wodą i gotujemy do chwili, kiedy mięso będzie miękkie.
ETAP 3:
 
4.	Następnie dodajemy przecier, ketchup, musztardę, ocet, wsypujemy cukier, tymianek oraz paprykę ostrą.
5.	Paprykę oraz ogórki kroimy w bardzo drobną kostkę i łączymy z sosem, 10 minut gotujemy.
ETAP 4:
6.	Roladki gotowe.
7.	Smacznego.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
