Sposób przygotowania:
Indyk z mozzarellą
Kotlety z indyka rozbić i posmarować pastą z suszonych pomidorów.
Kulkę mozzarelli przekroić na 4 i ułożyć po kawałku na każdym kotlecie razem z łyżeczką kaparów.
Kotlety złożyć na pół i panierować w jajku rozmąconym z przyprawami i ostrą musztardą, a następnie w bułce tartej.
Następnie smażyć z obu strona na złoty kolor na rozgrzanym tłuszczu.
Podawać z ulubionymi dodatkami.
Kulkę mozzarelli przekroić na 4 i ułożyć po kawałku na każdym kotlecie razem z łyżeczką kaparów.
Kotlety złożyć na pół i panierować w jajku rozmąconym z przyprawami i ostrą musztardą, a następnie w bułce tartej.
Następnie smażyć z obu strona na złoty kolor na rozgrzanym tłuszczu.
Podawać z ulubionymi dodatkami.