Sposób przygotowania:
Mielone z indyka z serem,papryką oraz natką
Natkę pietruszki drobno kroję wrzucam do miseczki.Ser kroję w kostkę a następnie wrzucam do miski.
Paprykę również kroję w drobną kostkę i wrzucam do pozostałych składników.
Dodaję mielone mięso. Cebulę obieram,kroję drobno.
Na rozgrzaną patelnię z olejem wrzucam cebulę oraz przyprawy. Smażę aż się zarumieni.
Cebulę wrzucam do miseczki z mięsem. Dodaję jajka oraz bułkę.
Na koniec dodaję musztardę oraz ketchup. Mieszam wszystko tak by powstałą jednolita masa.
Formuję kotleciki. Na rozgrzany olej wrzucam kotleciki i smażę na złoty kolor. Smacznego.
Paprykę również kroję w drobną kostkę i wrzucam do pozostałych składników.
Dodaję mielone mięso. Cebulę obieram,kroję drobno.
Na rozgrzaną patelnię z olejem wrzucam cebulę oraz przyprawy. Smażę aż się zarumieni.
Cebulę wrzucam do miseczki z mięsem. Dodaję jajka oraz bułkę.
Na koniec dodaję musztardę oraz ketchup. Mieszam wszystko tak by powstałą jednolita masa.
Formuję kotleciki. Na rozgrzany olej wrzucam kotleciki i smażę na złoty kolor. Smacznego.