Sposób przygotowania:
Kotlety z indyka z płatkami owsianymi
Mięso mielone przekładam do miski. Cebulę kroję bardzo drobno wraz z czosnkiem.
Do rozgrzanego garnka wlewam olej a następnie wrzucam pokrojoną cebulę wraz z czosnkiem.
Całość szkle na złoto. Zdejmuję z palnika. Do mięsa wrzucam jajka, płatki owsiane, musztardę, bułkę tartą oraz przyprawy.
Następnie kiedy przestygnie cebula z czosnkiem również oddaję. Całość dokładnie mieszam i łączę ze sobą. Na koniec dodaję mozzarellę.
Formuję płaskie kotlety. Smażę na złoto z obu stron.
Smacznego.
Do rozgrzanego garnka wlewam olej a następnie wrzucam pokrojoną cebulę wraz z czosnkiem.
Całość szkle na złoto. Zdejmuję z palnika. Do mięsa wrzucam jajka, płatki owsiane, musztardę, bułkę tartą oraz przyprawy.
Następnie kiedy przestygnie cebula z czosnkiem również oddaję. Całość dokładnie mieszam i łączę ze sobą. Na koniec dodaję mozzarellę.
Formuję płaskie kotlety. Smażę na złoto z obu stron.
Smacznego.