Sposób przygotowania:
Insalatina z czerwoną fasolą do obiadu
Sałatę przepłukać,osuszyć dobrze i porwać lub na mniejsze kawałki. Przełożyć do miski. Ogórki wyszorować i razem ze skórką pokroić w średnią kostkę. Umyte pomidorki przekroić na pół. Sprawione rzodkiewki pokroić w pół plasterki. Cebulkę drobno posiekać. Paprykę umyć,pozbawić nasion i pokroić w mała kosteczkę Fasolę odsączyć z zalewy,opłukać i osuszyć. Dodać do warzyw. Doprawić do smaku. W osobnej miseczce wymieszać sok z cytryny z majonezem i śmietaną i dodać do warzyw. Dobrze wymieszać. Odstawić na około 30-45 min do lodówki. Smacznego!
![Insalatina z czerwoną fasolą do obiadu Insalatina z czerwoną fasolą do obiadu](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/insalatina-z-czerwona-fasola-do-obiadu-199195.jpg)
![Insalatina z czerwoną fasolą do obiadu Insalatina z czerwoną fasolą do obiadu](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/insalatina-z-czerwona-fasola-do-obiadu-199196.jpg)
![Insalatina z czerwoną fasolą do obiadu Insalatina z czerwoną fasolą do obiadu](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/insalatina-z-czerwona-fasola-do-obiadu-199197.jpg)
![Insalatina z czerwoną fasolą do obiadu Insalatina z czerwoną fasolą do obiadu](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/insalatina-z-czerwona-fasola-do-obiadu-199198.jpg)