Sposób przygotowania:
Jabłka z rodzynkami i czekoladą
1. Najpierw trzeba wydrążyć środek jabłek.
2. Do jabłek wsypać rodzynki.
3. Na formę do pieczenia ułożyć jabłka i piec do miękkości w 180 stopni przez około 20-25 minut.
4. Gdy jabłka już zmiękną położyć na nich po kostce czekolady. Następnie wstawić ponownie do piekarnika.
5. Jabłka wyjąć z piekarnika, gdy czekolada rozpuści się.
6. Smacznego!
2. Do jabłek wsypać rodzynki.
3. Na formę do pieczenia ułożyć jabłka i piec do miękkości w 180 stopni przez około 20-25 minut.
4. Gdy jabłka już zmiękną położyć na nich po kostce czekolady. Następnie wstawić ponownie do piekarnika.
5. Jabłka wyjąć z piekarnika, gdy czekolada rozpuści się.
6. Smacznego!