Sposób przygotowania:
Jaja faszerowane
Jaja gotujemy około 10 min. Schładzamy je w zimnej wodzie.
Następnie obieramy je z łupinek i przekrajamy wzdłuż na pół.
Później wyciągamy z nich ugotowane żółtka do miseczki.
Siekamy szczypior dodajemy do żółtek, wędline ktoimy w drobną kostkę i dodajemy do żółtek ze szczypiorem. Następnie solimy i pieprzymy do smaku. Później dodajemy majonez i wszystko razem widelcem rozgniatamy.
Następnie farsz wkładamy tam gdzie było żółtko. Posypujemy je ostrą czerwoną papryką i gotowe . SmaczneGo ;]
Następnie obieramy je z łupinek i przekrajamy wzdłuż na pół.
Później wyciągamy z nich ugotowane żółtka do miseczki.
Siekamy szczypior dodajemy do żółtek, wędline ktoimy w drobną kostkę i dodajemy do żółtek ze szczypiorem. Następnie solimy i pieprzymy do smaku. Później dodajemy majonez i wszystko razem widelcem rozgniatamy.
Następnie farsz wkładamy tam gdzie było żółtko. Posypujemy je ostrą czerwoną papryką i gotowe . SmaczneGo ;]