Lady Marmolada

Lady Marmolada

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 1098]

Jaja faszerowane koperkiem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Jaja faszerowane koperkiem

Jaja faszerowane koperkiem

Składniki:

Jaja faszerowane koperkiem

 

  • 5 jajek, ugotowanych na twardo
  • 2 łyżki śmietany
  • 2 łyżki majonezu
  • 3 łyżki świeżego koperku, posiekanego
  • 3 łyżki drobno startego ogórka
  • sól, pieprz

 

Sposób przygotowania:

Jaja faszerowane koperkiem

Aby przygotować pyszne jaja faszerowane koperkiem należy jajka przekroić na pół, wyjąć żółtka, wymieszać je z majonezem, śmietaną, koperkiem, ogórkiem, solą i pieprzem. Napełnić białka farszem.