Sposób przygotowania:
Jajecznica wiosenna
Posiekaj cebulkę i wędlinę i podsmaż na patelni. W tym samym czasie do miski wbij jaja, wlej odrobinę mleka, wkrój szczypiorek, przypraw solą i pieprzem.
Kiedy cebula i wędlina zaczną się przyrumieniać, dodaj na patelnię posiekaną w kostkę paprykę lub pomidora, a po chwili - po około minucie - zalej wszystko zawartością miski. Mieszaj często całość, na koniec dodaj pokrojony w kostkę żółty ser. Podgrzewaj całość, póki jaja nie zetną się tak, jak lubisz. SMACZNEGO!
Kiedy cebula i wędlina zaczną się przyrumieniać, dodaj na patelnię posiekaną w kostkę paprykę lub pomidora, a po chwili - po około minucie - zalej wszystko zawartością miski. Mieszaj często całość, na koniec dodaj pokrojony w kostkę żółty ser. Podgrzewaj całość, póki jaja nie zetną się tak, jak lubisz. SMACZNEGO!