Sposób przygotowania:
Jajecznica z cebulką
Cebulę obrać, pokroić w drobną kostkę. Na patelni rozpuścić masło, wrzucić cebulę. Smażyć na niezbyt dużym ogniu aby się zeszkliła, ale nie zrumieniła zbytnio. Wbić jajka, oprószyć całość solą i pieprzem. Smażyć mieszając aż do uzyskania ulubionej konsystencji. Podawać z pieczywem.
Pyza
Pyza
Pyza
martunia19
Henia
Ta odpowiedź daje doskonały obraz Twojej wiedzy kulinarnej! Tylko ktoś kto nie ma pojęcia o gotowaniu może coś takiego napisać! Od kiedy prószy się tylko i wyłącznie mąką?! Coś mi tu pachnie chęcią dołożenia Pyzie.Tylko wiesz co,za małe masz doświadczenie, jak to teraz się mówi " za cienka" jesteś.Może popracuj nad swoimi przepisami, pogotuj, bo za dużo energii wkładasz w wojenki na gotujmy, a za mało żeby udoskonalić to co chcesz przedstawić innym.
A co do przepisu, lubię jajecznicę z cebulką!
glogowscy.nl
Henia
A czy warto tracić energię na kostkę i piórka?! Jajecznica pyszna będzie niezależnie od tego jak pokroimy cebulę! Jajka "S" czy "L", to zakrawa na żart! T