Sposób przygotowania:
Jajecznica z koperkiem i szczypiorkiem na waflach
1. Jajka wbijamy do miseczki, wlewamy mleko, dodajemy sól i pieprz do smaku, roztrzepujemy.
Na patelni rozgrzewamy masło, wlewamy jajka i smażymy mieszając aż się zetną. Ja lubię taką dobrze wysmażoną jajecznicę, ale smażymy tak jak lubimy. Na koniec dodajemy koperek i szczypiorek i mieszamy.
2. Na wafle ryżowe nakładamy po porcji jajecznicy, posypujemy jeszcze dodatkowo koperkiem i szczypiorkiem. Podajemy.
Moje rady:
Porcja dla dwóch osób.
Można zrobić z większej porcji.
Na patelni rozgrzewamy masło, wlewamy jajka i smażymy mieszając aż się zetną. Ja lubię taką dobrze wysmażoną jajecznicę, ale smażymy tak jak lubimy. Na koniec dodajemy koperek i szczypiorek i mieszamy.
2. Na wafle ryżowe nakładamy po porcji jajecznicy, posypujemy jeszcze dodatkowo koperkiem i szczypiorkiem. Podajemy.
Moje rady:
Porcja dla dwóch osób.
Można zrobić z większej porcji.
skuter5
Babeczka35
Czekoladka 2
Babeczka35
Polecam spróbować :)
lukrowanepierniczki
Babeczka35
Polecam spróbować :)