Sposób przygotowania:
Jajecznica z boczkiem i papryką
1) Na patelni rozgrzewamy olej.
2) Cebulę obieramy, kroimy w kosteczkę i wrzucamy na patelnię.
3) Boczek parzony kroimy w większą kostkę, wrzucamy do podsmażonej cebuli.
4) Paprykę zieloną myjemy, kroimy w kosteczkę i wrzucamy na patelnię do reszty składników.
5) Następnie wbijamy jajka, wsypujemy czosnek niedźwiedzi, sól himalajską ziołową, pieprz ziołowy oraz pieprz ognisty.
6) Caly czas mieszamy i kiedy jajka zaczną się ścinać, dodajemy chrzan i posiekany świeży koperek, dalej mieszamy.
7) Kiedy jajka się zetną, nakładamy jajecznicę na talerzyki i gotowe.
2) Cebulę obieramy, kroimy w kosteczkę i wrzucamy na patelnię.
3) Boczek parzony kroimy w większą kostkę, wrzucamy do podsmażonej cebuli.
4) Paprykę zieloną myjemy, kroimy w kosteczkę i wrzucamy na patelnię do reszty składników.
5) Następnie wbijamy jajka, wsypujemy czosnek niedźwiedzi, sól himalajską ziołową, pieprz ziołowy oraz pieprz ognisty.
6) Caly czas mieszamy i kiedy jajka zaczną się ścinać, dodajemy chrzan i posiekany świeży koperek, dalej mieszamy.
7) Kiedy jajka się zetną, nakładamy jajecznicę na talerzyki i gotowe.