Sposób przygotowania:
Jajecznica z płatkami owsianymi i papryką
Jajka wybijamy do miseczki i wlewamy mleko, mieszamy.
Papryczkę kroimy w kostkę, cebulę obieramy i kroimy w kostkę. Szczypiorek myjemy i kroimy na drobno.
Na rozgrzanym oleju przesmażamy cebulę i paprykę, wlewamy jajka, posypujemy płatkami i pokrojonym szczypiorkiem, doprawiamy do smaku.
Mieszamy i smażymy do momentu, aż jajecznica zacznie się ścinać.
Papryczkę kroimy w kostkę, cebulę obieramy i kroimy w kostkę. Szczypiorek myjemy i kroimy na drobno.
Na rozgrzanym oleju przesmażamy cebulę i paprykę, wlewamy jajka, posypujemy płatkami i pokrojonym szczypiorkiem, doprawiamy do smaku.
Mieszamy i smażymy do momentu, aż jajecznica zacznie się ścinać.