Sposób przygotowania:
Jajecznica z serem, szynką i szczypiorkiem
1) Masło rozgrzewamy na patelni.
2) Jajka wbijamy do miski i roztrzepujemy widelcem.
3) Roztrzepane jajka przyprawiamy solą himalajską i pieprzem, mieszamy.
4) Nastepnie wylewamy na rozgrzane masło, mieszamy.
5) Ser mozzarellę trzemy na tarce o grubych oczkach.
6) Pieczarki czyścimy, myjemy pod bieżącą wodą i kroimy w drobną kosteczkę.
7) Szynkę kroimy w kostkę.
8) Kiedy jajecznica zacznie się ścinać, wrzucamy do niej potarkowany ser i pokrojoną szynkę. Mieszamy.
9) Gotową jajecznicę podajemy posypaną szczypiorkiem.
2) Jajka wbijamy do miski i roztrzepujemy widelcem.
3) Roztrzepane jajka przyprawiamy solą himalajską i pieprzem, mieszamy.
4) Nastepnie wylewamy na rozgrzane masło, mieszamy.
5) Ser mozzarellę trzemy na tarce o grubych oczkach.
6) Pieczarki czyścimy, myjemy pod bieżącą wodą i kroimy w drobną kosteczkę.
7) Szynkę kroimy w kostkę.
8) Kiedy jajecznica zacznie się ścinać, wrzucamy do niej potarkowany ser i pokrojoną szynkę. Mieszamy.
9) Gotową jajecznicę podajemy posypaną szczypiorkiem.