Sposób przygotowania:
Jajecznica z tuńczykiem i czosnkiem niedźwiedzim
1) Olej słonecznikowy od tuńczyka wylewamy na patelnię.
2) Cebulę obieramy, kroimy w kostkę i wrzucamy na olej.
2) Jajka wbijamy do miski, przyprawiamy solą himalajską ziołową, pieprzem ziołowym i czosnkiem niedźwiedzim. Roztrzepujemy widelcem.
3) Na rozgrzany olej wlewamy roztrzepane jajka.
4) Cały czas mieszamy i kiedy jajka będą dosyć ścięte, rozdrabniamy tuńczyka i wrzucamy do jajecznicy.
5) Całość mieszamy i pomożemy podawać.
2) Cebulę obieramy, kroimy w kostkę i wrzucamy na olej.
2) Jajka wbijamy do miski, przyprawiamy solą himalajską ziołową, pieprzem ziołowym i czosnkiem niedźwiedzim. Roztrzepujemy widelcem.
3) Na rozgrzany olej wlewamy roztrzepane jajka.
4) Cały czas mieszamy i kiedy jajka będą dosyć ścięte, rozdrabniamy tuńczyka i wrzucamy do jajecznicy.
5) Całość mieszamy i pomożemy podawać.