Sposób przygotowania:
Jajecznica z warzywami i gotowanym brokułem
Cebulę obieramy z łusek i kroimy w kosteczkę. Paprykę myjemy i kroimy w kosteczkę.
Dynię obieramy ze skórki i kroimy w kosteczkę. Brokuł dzielimy na mniejsze części.
Jajka wybijamy do miseczki i mieszamy.
Na rozgrzanym oleju smażymy pokrojone warzywa przez kilka minut.
Wylewamy jajka i oprószamy solą i pieprzem.
Gdy jajecznica jest lekko ścieta dodajemy brokuł i przez chwilę razem smażymy.
Dynię obieramy ze skórki i kroimy w kosteczkę. Brokuł dzielimy na mniejsze części.
Jajka wybijamy do miseczki i mieszamy.
Na rozgrzanym oleju smażymy pokrojone warzywa przez kilka minut.
Wylewamy jajka i oprószamy solą i pieprzem.
Gdy jajecznica jest lekko ścieta dodajemy brokuł i przez chwilę razem smażymy.