eli_555

eli_555

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1833]

Książka Kucharska: Zdrowe przekąski GOOD FOOD

Jajecznie i tuńczykowo Eli

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 9

Pyszna przekąska waflowa z jajkiem i tuńczykiem.

Jajecznie i tuńczykowo Eli Więcej zdjęć (2)

Składniki:

Jajecznie i tuńczykowo Eli

 

  • 4 wafle ryżowe GOOD FOOD
  • 2 jajka ugotowane na twardo
  • 1 puszka tuńczyka w kawałkach w sosie własnym
  • 2 łyżki majonezu
  • koperek do przybrania

Sposób przygotowania:

Jajecznie i tuńczykowo Eli
Jajka pokroić w grubsze plastry.Tuńczyka odsączyć.Wafle posmarować cienko majonezem.Na każdym waflu położyć po 3 plastry jajka,3 kawałki tuńczyka i udekorować koperkiem.Smacznego!
Jajecznie i tuńczykowo Eli
Etap 1

Tagi:

jajko sosy jajka