Sposób przygotowania:
Jajka faszerowane awokado i suszonymi pomidorami
Awokado obieramy i wrzucamy do miseczki. Rozgniatamy miąższ widelcem.
Jajka gotujemy na twardo, studzimy w zimnej wodzie. Następnie przecinamy je wzdłuż i ostrożnie wyjmujemy żółtka. Dodajemy je do awokado i też rozgniatamy widelcem.
Suszone pomidory kroimy w drobną kosteczkę i dodajemy do reszty składników.
Dodajemy również majonez i posiekaną natkę pietruszki. Mieszamy i doprawiamy farsz do smaku pieprzem i solą.
Faszerujemy jajka, a na wierzchu układamy kawałki rzodkiewki.
Jajka gotujemy na twardo, studzimy w zimnej wodzie. Następnie przecinamy je wzdłuż i ostrożnie wyjmujemy żółtka. Dodajemy je do awokado i też rozgniatamy widelcem.
Suszone pomidory kroimy w drobną kosteczkę i dodajemy do reszty składników.
Dodajemy również majonez i posiekaną natkę pietruszki. Mieszamy i doprawiamy farsz do smaku pieprzem i solą.
Faszerujemy jajka, a na wierzchu układamy kawałki rzodkiewki.
lukrowanepierniczki
ciasteczka
Czekoladka 2