Sposób przygotowania:
Jajka faszerowane kabanosami i szczypiorkiem
Jajka gotujemy na twardo (7minut).
Obieramy i kroimy wzdłuż na pół.
Łyżeczką delikatnie wyjmujemy żółtka.
Do żółtek dodajemy majonez i przyprawy.
Kabanosy kroimy w kosteczkę, szczypiorek szatkujemy.
Dodajemy do żółtek kabanosy i szczypiorek ( zostawiamy troszeczkę na wierzch).
Mieszamy.
Łyżką wykładamy na białka.
Posypujemy szczypiorkiem.
Smacznego ;)
Obieramy i kroimy wzdłuż na pół.
Łyżeczką delikatnie wyjmujemy żółtka.
Do żółtek dodajemy majonez i przyprawy.
Kabanosy kroimy w kosteczkę, szczypiorek szatkujemy.
Dodajemy do żółtek kabanosy i szczypiorek ( zostawiamy troszeczkę na wierzch).
Mieszamy.
Łyżką wykładamy na białka.
Posypujemy szczypiorkiem.
Smacznego ;)