kober

kober

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 325]

Jajka faszerowane kawiorem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Jajka gotujemy na twardo. Obieramy i osuszamy. Odcinamy czubki, wyjmujemy ostrożnie żółtka.

Jajka faszerowane kawiorem

Składniki:

Jajka faszerowane kawiorem

 

 

Sposób przygotowania:

Jajka faszerowane kawiorem
Jajka gotujemy na twardo. Obieramy i osuszamy. Odcinamy czubki, wyjmujemy ostrożnie żółtka. Spody jajek delikatnie odcinamy, tak aby można postawić jajko. Żółtka siekamy, ucieramy z majonezem, dodajemy kawior, doprawiamy solą i pieprzem. Całość dobrze mieszamy. Puste białka napełniamy farszem, ustawiamy na talerzu koło siebie i wstawiamy na godzinę do lodówki.