Sposób przygotowania:
Jajka faszerowane makrelą i pomidorem
Jajka gotujemy na twardo,przekładamy do zimnej wody. Wystudzone obieramy i kroimy wzdłuż na połówki, wyjmujemy żółtka.
Żółtka drobno kroimy nożem. Pomidor obieramy ze skórki i kroimy w małą kosteczkę.
Makrelę obieramy z ości i rozdrabniamy. Cebulę kroimy w drobną kosteczkę.
Składniki farszu wkładamy do miski, dodajemy majonez, sól i pieprz, mieszamy.
Przygotowany farsz wkładamy do białek.
Żółtka drobno kroimy nożem. Pomidor obieramy ze skórki i kroimy w małą kosteczkę.
Makrelę obieramy z ości i rozdrabniamy. Cebulę kroimy w drobną kosteczkę.
Składniki farszu wkładamy do miski, dodajemy majonez, sól i pieprz, mieszamy.
Przygotowany farsz wkładamy do białek.