Reniz

Reniz

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 3217]

Jajka faszerowane pastą z twarogu

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 3

Jajka nadziewane serem z papryką to szybka i smaczna przekąska.

Jajka faszerowane pastą z twarogu

Składniki:

Jajka faszerowane pastą z twarogu

 

 

 

 

Sposób przygotowania:

Jajka faszerowane pastą z twarogu
Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać, przekroić wzdłuż na połowę, wyjąć żółtka. Do miseczki pokruszyć żółtka, dodać ser, majonez, musztardę, dokładnie utrzeć. Następnie wsypać drobno posiekaną paprykę, przyprawić do smaku solą i pieprzem, wymieszać. Pastą twarogową napełniać białka. Podawać z tostami lub krakersami.