Sposób przygotowania:
Jajka faszerowane pieczarkami 9
Pieczarki obieramy ze skórki i kroimy je w bardzo drobną kostkę. Następnie podsmażamy je na maśle posypując wegetą do smaku.Szczypiorek cienki kroimy w kostkę. Jajka gotujemy na twardo i obieramy ze skorupek, delikatnie kroimy wzdłuż na pól. Z obranych jajek wyjmujemy żółtka, dodajemy do nich przestygnięte pieczarki i szczypiorek. Następnie dodajemy odrobinę majonezu i doprawiamy pieprzem i ostrą papryką do smaku. Wszystko razem mieszamy do uzyskania jednolitej masy. Farszem napełniamy puste jajka i podajemy. Jajka można zdecydowanie podać w roli przystawki na imprezie czy też zjeść na kolację,
![Jajka faszerowane pieczarkami 9 Jajka faszerowane pieczarkami 9](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/jajka-faszerowane-pieczarkami-9-127234.jpg)
![Jajka faszerowane pieczarkami 9 Jajka faszerowane pieczarkami 9](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/jajka-faszerowane-pieczarkami-9-127235.jpg)
![Jajka faszerowane pieczarkami 9 Jajka faszerowane pieczarkami 9](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/jajka-faszerowane-pieczarkami-9-127236.jpg)
![Jajka faszerowane pieczarkami 9 Jajka faszerowane pieczarkami 9](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/jajka-faszerowane-pieczarkami-9-127237.jpg)