Sposób przygotowania:
Jajka faszerowane pieczarkami i parmezanem
Jajka gotujemy na twardo, a gdy przestygną, obieramy, przecinamy na połówki i delikatnie wyjmujemy żółtka.
Pieczarki oczyszczamy i kroimy w drobną kostkę. Na patelni rozgrzewamy masło i podsmażamy pieczarki przez kilka minut, Oprószamy je solą i papryką ostrą.
Dodajemy pieczarki do żółtek.
Parmezan ścieramy na tarce i dodajemy do reszty składników. Dodajemy również majonez, chrzan oraz posiekany koperek. Dokładnie mieszamy i doprawiamy do smaku świeżo zmielonym pieprzem.
Nakładamy farsz do jajek.
Pieczarki oczyszczamy i kroimy w drobną kostkę. Na patelni rozgrzewamy masło i podsmażamy pieczarki przez kilka minut, Oprószamy je solą i papryką ostrą.
Dodajemy pieczarki do żółtek.
Parmezan ścieramy na tarce i dodajemy do reszty składników. Dodajemy również majonez, chrzan oraz posiekany koperek. Dokładnie mieszamy i doprawiamy do smaku świeżo zmielonym pieprzem.
Nakładamy farsz do jajek.
testing223
testing223