Sposób przygotowania:
Jajka faszerowane ziemniakami i pieczarkami
Jajka gotujemy na twardo, przekładamy do zimnej wody i studzimy.
Wystudzone obieramy ze skorupek i kroimy wzdłuż na połówki, wyjmujemy żółtka.
Rozdrabniamy widelcem lub drobno kroimy nożem.
Pieczarki, czerwoną cebulę i połowe ziemniaka kroimy w drobną kosteczkę.
Przekładamy do miski, dodajemy sól i pieprz, mieszamy.
Do warzyw dodajemy majonez i ponownie mieszamy.
Gotowy farsz przekładamy do białek.
Wystudzone obieramy ze skorupek i kroimy wzdłuż na połówki, wyjmujemy żółtka.
Rozdrabniamy widelcem lub drobno kroimy nożem.
Pieczarki, czerwoną cebulę i połowe ziemniaka kroimy w drobną kosteczkę.
Przekładamy do miski, dodajemy sól i pieprz, mieszamy.
Do warzyw dodajemy majonez i ponownie mieszamy.
Gotowy farsz przekładamy do białek.