Sposób przygotowania:
Jajka faszerowane ziemniakami z cebulką
Jajka gotujemy na twardo, przekładamy do zimnej wody.
Wystudzone jajka obieramy ze skorupek, kroimy wzdłuż na połowy,wyjmujemy żółtka, rozdrabniamy widelcem lub drobno kroimy nożem.
Ziemniaki i cebulę kroimy w drobną kosteczkę. Do miseczki przekładamy składniki na farsz i majonez, przyprawiamy solą i pieprzem, mieszamy. Farsz przekładamy do białek. Schładzamy.
Wystudzone jajka obieramy ze skorupek, kroimy wzdłuż na połowy,wyjmujemy żółtka, rozdrabniamy widelcem lub drobno kroimy nożem.
Ziemniaki i cebulę kroimy w drobną kosteczkę. Do miseczki przekładamy składniki na farsz i majonez, przyprawiamy solą i pieprzem, mieszamy. Farsz przekładamy do białek. Schładzamy.