Sposób przygotowania:
Jajka nadziewane pastą szczypiorkową
Jajka gotujemy na twardo. Obieramy, studzimy, przekrawamy wzdłuż na pół. Do miseczki przekładamy żółtka, posiekany szczypiorek. Do w/w składników dodajemy majonez, posiekany szczypiorek oraz przyprawy, dokładnie całość mieszamy. Powstałym farszem nadziewamy jajka. Dekorujemy wg uznania np. koperkiem.
![Jajka nadziewane pastą szczypiorkową Jajka nadziewane pastą szczypiorkową](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/jajka-nadziewane-pasta-szczypiorkowa-199961.jpg)
![Jajka nadziewane pastą szczypiorkową Jajka nadziewane pastą szczypiorkową](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/jajka-nadziewane-pasta-szczypiorkowa-199962.jpg)
![Jajka nadziewane pastą szczypiorkową Jajka nadziewane pastą szczypiorkową](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/jajka-nadziewane-pasta-szczypiorkowa-199963.jpg)