Sposób przygotowania:
Jajka nadziewane wiosennym farszem
Jajka gotujemy na twardo. Obieramy i studzimy, przekrawamy wzdłuż na pół. Do miseczki przekładamy żółtka, obrany i pokrojony w drobną kostkę ogórek oraz oczyszczoną rzodkiewkę. Do w/w składników dodajemy majonez oraz przyprawy. Całośćdokładnie mieszamy. Farsz powinien być dobrze doprawiaony. Powstałym farszem nadziewamy jajka. Możemy udekorować wg uznania np. koperkiem, szczypiorkiem.
![Jajka nadziewane wiosennym farszem Jajka nadziewane wiosennym farszem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/jajka-nadziewane-wiosennym-farszem-200706.jpg)
![Jajka nadziewane wiosennym farszem Jajka nadziewane wiosennym farszem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/jajka-nadziewane-wiosennym-farszem-200707.jpg)
![Jajka nadziewane wiosennym farszem Jajka nadziewane wiosennym farszem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/jajka-nadziewane-wiosennym-farszem-200708.jpg)