Sposób przygotowania:
Jajka z chrzanem i natką
Jajka ugotować w wodzie z dodatkiem soli na twardo. Wystudzić i obrać ze skorupek, przekroić na połówki wzdłuż. Wyjąć delikatnie żółtka pokroić drobniutko.
Natkę pietruszki umyć i osuszyć, pokroić drobno. Wymieszać natkę z żółtkami, dodać śmietanę, chrzan i wymieszać. Przyprawić solą i pieprzem, wymieszać i napełniać gotowym farszem białka jajek wystudzone. Układać na półmisku.
Smacznego :)
Natkę pietruszki umyć i osuszyć, pokroić drobno. Wymieszać natkę z żółtkami, dodać śmietanę, chrzan i wymieszać. Przyprawić solą i pieprzem, wymieszać i napełniać gotowym farszem białka jajek wystudzone. Układać na półmisku.
Smacznego :)