Sposób przygotowania:
Jajka z grzybowym farszem
Jajka gotujemy na twardo obieramy, przekrawamy na połowy i wyjmujemy żółtka.
Grzyby oczyszczamy, płuczemy i wrzucamy do osolonej wody i gotujemy ok 10 min. przelewamy przez durszlak, osączamy i studzimy. Kroimy w drobną kostkę. Tak samo kroimy 3-4 połówki żółtek.
Do żółtek i grzybów dodajemy natkę i drobno pokrojoną cebulę.
Doprawiamy do smaku i łączymy majonezem.
Przygotowanym farszem napełniamy połówki jajek.
Grzyby oczyszczamy, płuczemy i wrzucamy do osolonej wody i gotujemy ok 10 min. przelewamy przez durszlak, osączamy i studzimy. Kroimy w drobną kostkę. Tak samo kroimy 3-4 połówki żółtek.
Do żółtek i grzybów dodajemy natkę i drobno pokrojoną cebulę.
Doprawiamy do smaku i łączymy majonezem.
Przygotowanym farszem napełniamy połówki jajek.