Sposób przygotowania:
Naleśniki z nadzieniem kokosowo-ryżowym
Ciasto;
Mleko wlać do rondelka, dodać czekoladę, cukier, mieszając doprowadzić do rozpuszczenia składników, ostudzić. Przelać mleko z czekoladą do miski, dodać wodę gazowaną i pozostałe składniki, dobrze zmiksować.
Na patelni smażyć cienkie naleśniki.
Nadzienie;
Do miski dodać ugotowany ryż według przepisu na opakowaniu i pozostałe składniki, dokładnie wymieszać.
Nadzienie nakładać na naleśniki i maliny, zwijać w rulony.
Naleśniki podawać polane białą czekoladą, udekorować miętą i malinami.
Smacznego!
Mleko wlać do rondelka, dodać czekoladę, cukier, mieszając doprowadzić do rozpuszczenia składników, ostudzić. Przelać mleko z czekoladą do miski, dodać wodę gazowaną i pozostałe składniki, dobrze zmiksować.
Na patelni smażyć cienkie naleśniki.
Nadzienie;
Do miski dodać ugotowany ryż według przepisu na opakowaniu i pozostałe składniki, dokładnie wymieszać.
Nadzienie nakładać na naleśniki i maliny, zwijać w rulony.
Naleśniki podawać polane białą czekoladą, udekorować miętą i malinami.
Smacznego!