Sposób przygotowania:
Jajka z kawiorem w dwóch kolorach.
Jajka ugotować na twardo przez ok.9-10 min.a następnie przelać
zimną wodą,aby skorupki ostygły.Obrać ze skorupek,przekroić na wzdłuż,a żółtka delikatnie podważyć łyżeczką i wyjąć.Nakładać
łyżeczką po jednej porcji czerwonego i czarnego kawioru do każdej
miseczki jajka.Żółtka rozdrobnić i zmieszać z pieprzem oraz posi-
-ekaną natką,ponadto posypać pokrojonymi w talarki oliwkami i
napełnić pozostałe miseczki jajek.To wszystko przybrać całymi gałązkami natki i podawać na wielkanocne śniadanie.
zimną wodą,aby skorupki ostygły.Obrać ze skorupek,przekroić na wzdłuż,a żółtka delikatnie podważyć łyżeczką i wyjąć.Nakładać
łyżeczką po jednej porcji czerwonego i czarnego kawioru do każdej
miseczki jajka.Żółtka rozdrobnić i zmieszać z pieprzem oraz posi-
-ekaną natką,ponadto posypać pokrojonymi w talarki oliwkami i
napełnić pozostałe miseczki jajek.To wszystko przybrać całymi gałązkami natki i podawać na wielkanocne śniadanie.