Sposób przygotowania:
Jajka z rybą wędzoną i czerwoną cebulą
Rybę pozbawić skóry i ości, rozgnieść widelcem.
Jajka ugotować na twardo, przeciąć na połówki wzdłuż, wyjąć żółtka. Żółtka dodać do ryby. Dodać pokrojoną w kostkę cebulę. Wszystkie składniki rozgnieść i wymieszać razem. Dodać majonez oraz przyprawy do smaku. Delikatnie wymieszać.
Powstały farsz przełożyć do białek.
Posypać posiekanym szczypiorkiem.
Jajka ugotować na twardo, przeciąć na połówki wzdłuż, wyjąć żółtka. Żółtka dodać do ryby. Dodać pokrojoną w kostkę cebulę. Wszystkie składniki rozgnieść i wymieszać razem. Dodać majonez oraz przyprawy do smaku. Delikatnie wymieszać.
Powstały farsz przełożyć do białek.
Posypać posiekanym szczypiorkiem.