Sposób przygotowania:
Jajko sadzone w parówkach
Parówki przeciąć wzdłuż jednak nie docinając do końca. Złączyć oba rozcięte boki tworząc serce i spiąć je wykałaczką.
Masło rozgrzać na patelni, ułożyć serca i zostawić na ok. 10-15 sekund. Wbić jajka i posolić. Pomidora i szynkę poszatkować w kostkę.
Dodać do wbitego jajka na patelni. Podsmażać przez ok. 2 minuty i posypać poszatkowanym szczypiorkiem. Smażyć jeszcze chwilę i odwrócić.
Smażyć jeszcze chwilę. Po podaniu posypać jeszcze szczypiorkiem.
Masło rozgrzać na patelni, ułożyć serca i zostawić na ok. 10-15 sekund. Wbić jajka i posolić. Pomidora i szynkę poszatkować w kostkę.
Dodać do wbitego jajka na patelni. Podsmażać przez ok. 2 minuty i posypać poszatkowanym szczypiorkiem. Smażyć jeszcze chwilę i odwrócić.
Smażyć jeszcze chwilę. Po podaniu posypać jeszcze szczypiorkiem.