Sposób przygotowania:
Jęczmienna pasta do chleba
Kaszę dokładnie miksujemy blenderem. Dodajemy starty na grubych oczkach ser i jeszcze raz dokładni rozdrabniamy. Pomidory odsączamy z zalewy, kroimy w drobną kostkę, dorzucamy wraz z posiekanym koperkiem do zmiksowanej kaszy. Dodajemy majonez, doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Dokładnie mieszamy. Podajemy ze świeżym pieczywem.
![Jęczmienna pasta do chleba Jęczmienna pasta do chleba](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/jeczmienna-pasta-do-chleba-109968.jpg)
![Jęczmienna pasta do chleba Jęczmienna pasta do chleba](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/jeczmienna-pasta-do-chleba-109969.jpg)
![Jęczmienna pasta do chleba Jęczmienna pasta do chleba](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/jeczmienna-pasta-do-chleba-109970.jpg)