Sposób przygotowania:
Jesienna Fitella.
Zagotować 0,5 l mleka z łyżeczką cukru, wsypywać powoli kaszkę kukurydzianą i gotować ok.3 minuty co pewien czas mieszając.Wlać kaszkę do salaterek, utworzyć na środku mały kopczyk.Przestudzić.
Serek waniliowy wymieszać z jogurtem naturalnym i polać deser dookoła, tak by środek kaszki był widoczny.
Owoce umyć,gruszkę,śliwkę i nektarynkę pokroić ze skórką w półplastry i dekoracyjnie powciskać w kaszkę.Dookoła rozłożyć winogrona.Całość polać sokiem malinowo-jeżynowym i posypać musli bananowym z czekoladą Fitella.
Śniadanie jeszcze nigdy tak szybko nie zostało zjedzone, jak dziś.Polecam!
Serek waniliowy wymieszać z jogurtem naturalnym i polać deser dookoła, tak by środek kaszki był widoczny.
Owoce umyć,gruszkę,śliwkę i nektarynkę pokroić ze skórką w półplastry i dekoracyjnie powciskać w kaszkę.Dookoła rozłożyć winogrona.Całość polać sokiem malinowo-jeżynowym i posypać musli bananowym z czekoladą Fitella.
Śniadanie jeszcze nigdy tak szybko nie zostało zjedzone, jak dziś.Polecam!
msewka
wedith1
luna
Anula
Natala1210
misia53