Sposób przygotowania:
Kajzerki jajeczno-szczypiorkowe
Kajzerki przekroić na trzy krążki jajka rozbić,dobrze roztrzepać widelcem. Dodać pokrojony szczypiorek,sól i pieprz,wszystko dobrze wymieszać. Każdy kawałek kajzerki,maczać w jajku,smażyć chwilkę z obydwóch stron ,na złotawy kolorek. Smacznego:)
szkodnik68@o2.pl
anullka7
msewka
karita
anullka7
To żadna nowość,ale nie wszystkie początkujące kucharki go znają:) lub zapomniały,więc moim zdaniem warto przypominać proste i szybkie przepisy,które zajmują mało czasu i lubią je dzieci.
Ja znam dużo osób,które nigdy nie robiły takich bułek,i bardzo im zasmakowały,ja robię jeszcze jedną wersję,siekam pieczarki w drobną kosteczkę,dodaję do jajek ,reszta tak jak w przepisie i jest pyszne, tak podane wyglądają smacznie i zachęcająco,więc nie ma się co dziwić Karitko:)Pozdrawiam.