anullka7

anullka7

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 514]

Kajzerki jajeczno-szczypiorkowe

  • 5
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 8

Polecam na szybkie śniadanie,kajzerki wykonane w ten sposób,są mięciutkie ,pyszne i sycące,bardzo lubią je dzieci:)

Kajzerki jajeczno-szczypiorkowe

Składniki:

Kajzerki jajeczno-szczypiorkowe

 

  • 2 kajzerki( najlepsze czerstwe,ale nie suche)
  • 2 jajka
  • szczypiorek dowolna ilość
  • sól
  • pieprz
  • olej do smażenia

Sposób przygotowania:

Kajzerki jajeczno-szczypiorkowe
Kajzerki przekroić na trzy krążki jajka rozbić,dobrze roztrzepać widelcem. Dodać pokrojony szczypiorek,sól i pieprz,wszystko dobrze wymieszać. Każdy kawałek kajzerki,maczać w jajku,smażyć chwilkę z obydwóch stron ,na złotawy kolorek. Smacznego:)