mikidziuba

mikidziuba

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 119]

Kanapka z kapustą.

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Szybkie i pożywne kanapki.

Kanapka z kapustą. Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Kanapka z kapustą.

 

  • 40 dag kapusty kiszonej
  • 0,5 kg pieczarek
  • 1 szt cebuli
  • chleb tostowy

Sposób przygotowania:

Kanapka z kapustą.
Kapustę gotujemy do miękkości, gdy będzie zbyt słona płuczemy.
Pieczarki kroimy w małe plasterki razem z cebulą i dusimy aż będą miękkie. Odcedzoną kapustę łączymy z przysmażonymi pieczarkami.
Kromki chleba smarujemy lekko masłem i nakładamy kapustę z pieczarkami, zakrywamy drugą kromką. Kładziemy do opiekacza.
Podajemy z ulubionym sosem lub keczupem.
Kanapka z kapustą.
Kanapki z kapustą - nałożony farsz z kapusty i pieczarków.
Kanapka z kapustą.
Kanapki z kapustą - są już gotowe do opiekania.

Tagi:

chleb kapusta