Sposób przygotowania:
Kapusta kiszona do obiadu
Kapustę kiszoną myjemy i gotujemy.
Boczek wędzony kroimy w kostkę dajemy do rondelka,dodajemy olej,i ladnie boczek wysmazamy.Ugotowaną kapustę kiszoną odsączamy dodajemy pieprz trochę soli i vegety,pokrojoną w kostkę cebulę i wysmazony boczek .Całość dobrze wymieszać.Taką kapustę mozna podać na ciepło do obiadu do ziemniaków i np kotleta mielonego POLECAM ! ! !
Boczek wędzony kroimy w kostkę dajemy do rondelka,dodajemy olej,i ladnie boczek wysmazamy.Ugotowaną kapustę kiszoną odsączamy dodajemy pieprz trochę soli i vegety,pokrojoną w kostkę cebulę i wysmazony boczek .Całość dobrze wymieszać.Taką kapustę mozna podać na ciepło do obiadu do ziemniaków i np kotleta mielonego POLECAM ! ! !
gusia1000