iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Kapusta kiszona z rzodkiewką i ogórkiem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 4

Kapusta kiszona z rzodkiewką i ogórkiem

Kapusta kiszona z rzodkiewką i ogórkiem

Składniki:

Kapusta kiszona z rzodkiewką i ogórkiem

 

 

Sposób przygotowania:

Kapusta kiszona z rzodkiewką i ogórkiem
Kapustę kiszoną odciskamy i lekko kroimy. Jeżeli kapusta jest już z marchewką jak moja to nie dodajemy jej już .Jeżeli nie ma marchewki ścieramy do surówki ok 1/2 sztuki Dodajemy posiekaną cebule . Rzodkiewkę i ogórka myjemy i ścieramy na tarce ,dodajemy do kapusty . Składniki mieszamy . dodajemy troszkę cukru do smaku . Dodajemy olej ,doprawiamy pieprzem kolorowym świeżo mielonym do smaku .