Sposób przygotowania:
Kapusta z kurczakiem
Kapustę odciskamy i kroimy.
Mięso myjemy, zalewamy wodą i stawiamy do gotowania.
Jabłko obieramy i ścieramy na tarce albo pokroić.
Kapustę i jabłko dokładamy do mięsa. Cebulę kroimy, lekko podsmażamy i dodajemy z przyprawami do garnka.
Gdy mięso się ugotuje, wyjmujemy, obieramy i dodajemy do kapusty. Można pokroić.
Dodajemy tez powidła, doprawiamy przyprawami i koncentratem do smaku.
Gotujemy do miękkości.
Mięso myjemy, zalewamy wodą i stawiamy do gotowania.
Jabłko obieramy i ścieramy na tarce albo pokroić.
Kapustę i jabłko dokładamy do mięsa. Cebulę kroimy, lekko podsmażamy i dodajemy z przyprawami do garnka.
Gdy mięso się ugotuje, wyjmujemy, obieramy i dodajemy do kapusty. Można pokroić.
Dodajemy tez powidła, doprawiamy przyprawami i koncentratem do smaku.
Gotujemy do miękkości.