Sposób przygotowania:
Kapusta z pieczarkami
Przygotowanie
Pieczarki obieramy kroimy w paski lub trzemy na tarce o dużych oczkach i smażymy w 33% kostki masła do tego wkroić należy cebule. Kapustę odciskamy dwa razy w wodzie obgotować odlać wodę jeśli jest zbyt kwaśna to jeszcze raz dolać wody zagotować i odcedzić dodać masło pogotować żeby odparowała woda włożyć podsmażone pieczarki z cebulą do smaku po pieprzyc , posolić dusić na małym ogniu.
Pieczarki obieramy kroimy w paski lub trzemy na tarce o dużych oczkach i smażymy w 33% kostki masła do tego wkroić należy cebule. Kapustę odciskamy dwa razy w wodzie obgotować odlać wodę jeśli jest zbyt kwaśna to jeszcze raz dolać wody zagotować i odcedzić dodać masło pogotować żeby odparowała woda włożyć podsmażone pieczarki z cebulą do smaku po pieprzyc , posolić dusić na małym ogniu.