Andrzej8651

Andrzej8651

Szef Kuchni
[Przepisów: 69]

Kapusta z pieczarkami

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Bardzo dobra kapusta z pieczywem, dodatek do kurczaka

Kapusta  z pieczarkami

Składniki:

Kapusta z pieczarkami

 

 

Sposób przygotowania:

Kapusta z pieczarkami
Przygotowanie
Pieczarki obieramy kroimy w paski lub trzemy na tarce o dużych oczkach i smażymy w 33% kostki masła do tego wkroić należy cebule. Kapustę odciskamy dwa razy w wodzie obgotować odlać wodę jeśli jest zbyt kwaśna to jeszcze raz dolać wody zagotować i odcedzić dodać masło pogotować żeby odparowała woda włożyć podsmażone pieczarki z cebulą do smaku po pieprzyc , posolić dusić na małym ogniu.

Tagi:

kapusta