Sposób przygotowania:
Karkówka pieczona pomidorowo-musztardowa:
1. Koncentrat pomidorowy dokładnie wymieszać z musztardą w misce.
2. Dodać pozostałe składniki marynaty. Dokładnie wymieszać.
3. Na wierzchu mięsa zrobić niewielkie nacięcia. Mięso wrzucić do marynaty i dokładnie nią natrzeć.
4. Naczynie z mięsem owinąć w folię spożywczą. Marynować przez noc.
5. Na drugi dzień mięso piec w temperaturze 200 stopni przez około 2 godziny od czasu do czasu polewając wytwarzającym się sokiem.
Życzę smacznego!
2. Dodać pozostałe składniki marynaty. Dokładnie wymieszać.
3. Na wierzchu mięsa zrobić niewielkie nacięcia. Mięso wrzucić do marynaty i dokładnie nią natrzeć.
4. Naczynie z mięsem owinąć w folię spożywczą. Marynować przez noc.
5. Na drugi dzień mięso piec w temperaturze 200 stopni przez około 2 godziny od czasu do czasu polewając wytwarzającym się sokiem.
Życzę smacznego!
Czekoladka 2
Czekoladka 2