Tit

Tit

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 820]

Karkówka w marynacie jogurtowej

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 3

Karkówka pachnąca rozmarynem

Karkówka w marynacie jogurtowej

Składniki:

Karkówka w marynacie jogurtowej

 

Sposób przygotowania:

Karkówka w marynacie jogurtowej
Jogurt połączyć ze Smako Mykiem, papryką i rozmarynem. Włożyć do niego mięso i marynować do następnego dnia.

Piec na rozgrzanym ruszcie, smarując marynatą około 10-15 minut.



Podawać Sosem Barbecue

Liczba porcji: 4

Kalorie w 1 porcji: 221 kcal

Oczekiwanie: 10 min.

Czas marynowania:20 godzin

Czas pieczenia: 15 minut