Sposób przygotowania:
Karkówka z warzywami
Karkówkę należy podzielić na mniejsze kawałeczki jak na gulasz. Doprawiamy mięso przyprawą, solą i pieprzem. Marynujemy około 2 godziny.
Cebulę kroimy w piórka i podsmażamy. Rozmrożone warzywa podsmażamy na maśle.
Każdy kawałeczek karkówki smażymy na złoto z każdej strony. Do mięsa dodajemy cebulę i warzywa. Delikatnie mieszamy i podlewamy odrobina wody.
Dusimy pod przykryciem o miękkości mięsa.
Cebulę kroimy w piórka i podsmażamy. Rozmrożone warzywa podsmażamy na maśle.
Każdy kawałeczek karkówki smażymy na złoto z każdej strony. Do mięsa dodajemy cebulę i warzywa. Delikatnie mieszamy i podlewamy odrobina wody.
Dusimy pod przykryciem o miękkości mięsa.