Sposób przygotowania:
Kasza jaglana z serem feta, oliwkami i pomidorkami
Kaszę płuczemy, zalewamy dwiema szklankami wody lekko solimy i gotujemy na sypko.
Ser kroimy w kostkę, pomidory suszone w paseczki, oliwki i pomidorki koktajlowe na połówki.
Kaszę przekładamy do salaterki, dodajemy ser, oliwki i pomidory, oprószamy świeżo mielonym czarnym pieprzem.
Przed podaniem polewamy olejem z suszonych pomidorów i delikatnie mieszamy. Smacznego :-)
Ser kroimy w kostkę, pomidory suszone w paseczki, oliwki i pomidorki koktajlowe na połówki.
Kaszę przekładamy do salaterki, dodajemy ser, oliwki i pomidory, oprószamy świeżo mielonym czarnym pieprzem.
Przed podaniem polewamy olejem z suszonych pomidorów i delikatnie mieszamy. Smacznego :-)
Magdalena88