Sposób przygotowania:
Kasza manna z sokiem jagodowym
Mleko z masłem wlać do garnuszka doprowadzić do wrzenia,mieszając wsypać kaszę mannę i cukier,mieszać cały czas aby się nie przypaliła.Gotować do momentu uzyskania odpowiedniej gęstości(nie powinna spływać z łyżki).Gotową kaszę rozlać do miseczek/filiżanek/kubeczków etc..Polać sokiem jagodowym i na wierzch położyć 2-3 łyżeczki jagód.
![Kasza manna z sokiem jagodowym Kasza manna z sokiem jagodowym](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kasza-manna-z-sokiem-jagodowym-328563.jpg)
![Kasza manna z sokiem jagodowym Kasza manna z sokiem jagodowym](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kasza-manna-z-sokiem-jagodowym-328564.jpg)
![Kasza manna z sokiem jagodowym Kasza manna z sokiem jagodowym](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kasza-manna-z-sokiem-jagodowym-328565.jpg)